MELODY
ッ TagBoard ッ ♥ Footstep here ♥
Wednesday, 25 December 2013 | 0 Minds ^^
Assalamualaikum ! 



Selamat malam. Good night. Jal-ja yo. Sedar tak sedar sekarang dah nak penghujung tahun 2013. Experiences, incidents ape segala bagai tak payah nak explain memang mix semua ada memory suka duka, pahit, manis, masam, masin, payau semua ada. Yang pasti sekarang orang duk sakan beli kasut, beg skola baru, baju skola baru apa bagai, aku stay kat rumah goyang kaki, ngadap k-drama, variety shows, makan, tido, tv dan seangkatan dengannya. Advanced sikit dalam process buat lesen car and motorcycle. *speaking sikit* . Kira okay larr. ada matlamat lah jugak. almaklumlah dah bersurai, selesai, tahlil dan doa selamat pun dah dekat Mr. SPM yang handsome lagi gorgeous tuh. Yay!! Freedomm!!!!!!

Moments masa jadi sedara mara dengan mr. spm tuh, nak-II time exam 3 subject killer tuh [ Bio, Kim, Fiz ] , perghh kaw kaw gilaaaa. Sampai aku pun last-II dah plasmolisis dah. Tinggal nak submit je borang wad dahlia tuh. Tapi tu laa sekarang dah berlalu mula laa i miss you, you miss me. Biasalaaa benda da lepas baru appreciate kan. And last day Spm kitorg disambut dengan hujan anjing kucing tuu. Basah gila baju. serious tak tipu. Balik my lovely hometown, lalu situ sini. sebab? Banjir leww! Hm. Tahun nie mmg teruk sangat banjir tapi alhamdulillah my sweet home sihat walafiat. Tak kena pun banjir. just dua mlm jep air naik depan umah. Ujian Allah for manusia. :)

Hari tuu pergi kenduri Bibi kat IM. family dia jemput hantar kitorg kat hostel. pakai baju purple untuk sambut hantaran. sebab baju aku lain sorg so jadi ketua elegant kejap duk kat depan sekali. Tu pun pinjam baju orang je punn. Haha. Kitorg yg terlebih excited dari pengantin tuh buat pelamin tuh macam kitorg jep yg punya. Posing and snap!! :D Rindu time tuu. Rindu main simbah-II air masa kat kolah, rindu masa mandi hujan sama sama sambil buat disko sendiri, rindu beratur nak ambik makanan *eh yg tu pun rindu jgak eh?lol* , rindu nak berjemaah, rindu cemane muka cuak masing-II sebab spotcheck asrama, rindu lepak karaoke together gether, rindu nak outing sesama, rindu pergi makan mustapa cendol tuu, rindu naik rapid.. rapid? hah! "korang egt tak yg kita kne isi borang masa lam rapid pasal pandangan kita sal rapid nie?" lalalaa tapi masa nie aku outing ngan budak luar bukan budak hostel.........

Tu semua kenangan yang sgt precious bg aku. Keputusan aku duk asrama mmg terbaikk. seriously. even the very first time tu aku tak biasa lagii. tapi korg mmg sporting. Love 'em.

Fate brought us together to be sisters by heart

Now, we're waiting for spm results. Hopefully we can succeed with flying colors. InsyaAllah with His will. Our efforts is our results! Fighting! And yg pergi PLKN tuh, Gudluck!! Yang penting aku tak kenaaa! HAHAHAHAHA *gelak jahat*. Dah. Enough. Till here. Annyeong!!

p/s : Doakan aku ; exam undang-II and result Spm. Aku doakan result saudara saudari SMAI daebak! May Allah Bless :D




Thanks for reading :)


Older Post | Newer Post


Entries About Linkies Credits