MELODY
ッ TagBoard ッ ♥ Footstep here ♥
Silence •
Thursday, 21 March 2013 | 1 Minds ^^


Assalamualaikum ,

It has been a long time since aku ber blog nih . tetibe terasa gatal tangan untuk update something . Alang-alang aku baru je sudah menaip surat rasmi untuk mohon meja ping pong . A newbie setiausaha . apelah sgt kan . Yang highlight nye , first time aku masuk permainan ping pong nie . bukan reti sgt pon nak main nye . k buat2 pandai sudah *kelip2 mata* then , aku masuk kelab astronomi , first time kot pernah dengar kelab astronomi .org ajak join , aku ikot jer .

Semalam maybe aku terjumpa n baru acknowledge sorg classmates aku nie yang minat kpop . yelaa aku kan budak baru kat sekolah tu . yang kelakar nye , first day kat sana , org ingat aku ni form one n sampai sekarang pun sape yg x kenal x kan sangka yang aku budak tingkatan 5 . disebabkan ketinggian yang tidak memberasangkan *wipe tears* . semua title aku ada , form 1 sampai form 4 . haha . redho~~

Actually , rindu geng lama . rindu gurau ngan diorang , rindu nakal2 ngan diorang . tapi absence makes heart grow fonder kan ? i guess . rindu tablemate . rindu mu sahabat . rindu our conversation . aku rindu semua . Tapi kadang2 baik terpisah baru kite sedar penting kehadiran seseorang like me now . belajar kat mane pun same je . niat kat hati kena ikhlas . La Tahzan . Innallaha Ma'ana :)

Hari nie result Spm keluar n my current school 3 org alhamdulillah straight A's . Tahniah ! Jeles . hehe . hope result aku and candidates spm'13 batch'96 cemerlang semua . Amin InsyaAllah :)

And... unexpected conversation yg tetibe bring tears . " x ase bersaloh ke tggal .... tggal..... " "kenapa......." soalan yang amat amat cepumas . sape yg x ase bersaloh tuu mmg unfeeling . and act aku hate rase bersaloh the most . berat tauuu perasaan bersalah niii . humphhhh . tapi tenkiu to that personn for.... mcm naikkn semngat aku . aja aja fighting !!

Sayang SAHABAT^2 aku kerana ALLAH 



Thanks for reading :)


| Newer Post


Entries About Linkies Credits