MELODY
ッ TagBoard ッ ♥ Footstep here ♥
ASSIGNMENTSSSSSSSSSS
Saturday, 11 October 2014 | 0 Minds ^^



Assalamualaikum. Uhuk Uhuk *coughing

Fuh.. It has been soooooo long since I updated the last post. Dah berhabuk haaa. Berbulan mata, tangan, kaki, telinga, bahu, kening dan se angkatan dengannya tak menjengah blog yang serba sederhana dan ringkas tapi bermakna xD

Well. Let's just me story a lil bit of my life. hah. Speaking bak hang. Maklumlah konon TESL student kannnn //hambar// .Well being a universitians. Eh ? Penggunaan bahasa yang berterabur. Okay abaikan. Back to the topic, being a 'universitian' is not that bad and not that good. HAH HAH HAH //bitter laugh. Ceritanya kat sini, masa short sem lepas boleh lah dikatakan agak rileks , banyak masa terluang yang terbuang begitu sahaja. Ceh. Hampeh kauuu. And now it has been a month since the long sem has started, tak kenal bilik bak hanggg. Assignment bertimbun, presentations beratur, report apa segala bagai. dah. Medula Oblongata pun dah exhausted. eh ? Ejaan diperakui ke tu ? Ini padah tinggal bio berbulan. Maaf dah lupa ingat lupa ingat, lupa lebih syllabus bio. Haaa tengok.....tengah malam bebuta ni update blog mula merapu. Ini kes tengah siapkan assignment philosophy yang mana dipanggil hari isnin yakni lusa untuk dibentangkan along with internet yang sangat tersipu malu untuk melajukan line-nye. //fliptable. *flip lappy mana mungkin.

 Kat rumah nak stay up masa gini, haaa minum caffeine la bebanyak tapi kat sini kau stay up sampai 3 pagi pun xpayah caffeine caffeine haaa. Padah buat assignment last minute. Padan muka kau. luls
Dah masuk zaman lepas sekolah ni explore mcm bendaa haaa. Ragam manusia yang bermacam ragam yang mana terkadang mencapai tahap kesabaran yang paling tinggi. Well that's mainstream. Motif menge-post kat blog ? TAKDE MOTIF pun sebenarnya. haha. Tatau dah aku nak taip apa. Otak dah mintak pikir pasal educational philosophy pulak ni haaaa. Progress test lusaaa. x study pape pon lagii. Baguihhnyeee bak hanggg. Mohon jangan diikut perangai yg x patut nii.

Dah. tu je. Okeh. Babaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii



Thanks for reading :)


Older Post


Entries About Linkies Credits